【教學暨學習資源中心】110年11月19日「快狠準!跟麥克風一起「升」活」Google Meet線上同步學生學習講座 Synchronous Online Learning Orientation Speech on November 19

各位同學好:

教資中心擬辦理「線上同步學生學習講座」活動,活動訊息如下敬邀您報名參加

講題:快狠準!跟麥克風一起「升」活
鏡電視財經記者、兼任主播,曹維升先生
日期:110 11 19 日(星期
時間: 2:10 3:00
演講簡介
有口難言?辭不達意?都將不再是問題!
害怕人群?鏡頭恐懼?終將拋諸於過去!
透過「三字」秘訣、經驗分享,讓你隨時隨地侃侃而談。
同場加映!有新聞或主播夢的同學,快來一窺新聞圈秘辛。

本活動採Google Meet 線上同步直播方式進行方便同學使用個人電腦手機平板參與演講活動

活動前教資中心將寄送行前通知郵件至您報名時填寫的電子郵件信箱提供Google Meet連線網址並說明活動相關注意事項

於講座中發問同學將於會後由講師進行精美文具抽獎活動,敬請同學踴躍報名參加~

學業進步
教資中心 宗憲 敬上
mcyt0317@mail.mcu.edu.tw (#5316)

報名時無須登入系統,請直接填寫報名欄位,並輸入圖片驗證碼,若畫面出現「您已報名成功,謝謝!」字樣,即為完成報名程序、活動報名成功後,系統將以電子郵件發送「報名確認函」信件,建議您留存備查。

Dear students,

The Teaching and Learning Resources Center at MCU has invited Mr. Wei-Sheng Tsao of financial reporter and news anchor in Mirror Media CO., Ltd. to present a speech about “Make your point! How to improve speaking skills.” from 14:10 to 15:00, November 19, 2021 (Friday).

You can join the Google Meet Meeting by your PC, cell phone, or tablet and watching the presentation online.

Though the presentation will be in Chinese, we still would like to encourage you to participate.

Interested individuals, please register online at this webpage before November 14, 2021 (Sunday).

Best regards,

09/30/2021 to 11/14/2021